Overzicht alle acties

60km hardlopen voor familie Room

Op 24 maart ga ik de 60 (km) van Texel hardlopen om geld in te zamelen voor familie Room. Meer weten over mijn verhaal? Check de actiepagina.

Deze actie is aangemaakt door Bauke Visser, voor Pieter & Klarieke Room

Steun en deel deze pagina met je vrienden en familie!

Even voorstellen

Mijn naam is Bauke Visser 29 jaar en op 24 maart ga ik ‘’De 60 van Texel’’ lopen om geld in te zamelen voor familie Room.

Mijn connectie met de familie Room

In het dagelijks leven ben ik militair sportinstructeur op de vliegbasis Woensdrecht. De vliegbasis waar Pieter instructeur is geweest bij de Elementaire Militaire Vlieger Opleiding (EMVO). Pieter en ik zijn in 2018 met elkaar in contact gekomen toen ik een test moest afnemen bij Pieter in het zwembad in Hoogerheide.

Op een gegeven moment kwam het ten sprake dat Pieter met zijn gezin naar Oeganda zou emigreren om daar te gaan werken voor MAF. Waar ik enorm belangstelling voor had en nog steeds heb. Ik ben enorm geïnspireerd en geraakt door het verhaal van Pieter en Klarieke en hun vertrouwen op God’s plan voor hun leven.

‘‘De 60 van Texel’’

De hardloopwedstijd op Texel van 60 kilometer over strand, door de duinen, over heuvels en asfalt die maar een keer in de twee jaar plaatsvindt. Een bijzondere wedstrijd dus en bijna anderhalf keer een marathon over niet echt ideaal terrein. Een mooie uitdaging om aan te gaan en mooi om op deze manier aandacht te vragen voor familie Room en geld op te halen voor deze inspirerende mensen die volledig afhankelijk zijn van giften, omdat zij als zendelingen werken.

Missie en verlangen

Hun missie: Hoop te brengen aan mensen in nood.

Ik geloof dat God dit enorme verlangen op mijn hart heeft gelegd en ga er voor de volle 100% voor.

Alvast bedankt voor uw/jouw steun,

Gods Zegen!

Met deze actie steun je:

Internationale staf

Internationale staf