Overzicht alle acties

Bloemen voor familie Knigge

Koop prachtige bloembollen om het werk van de familie Knigge te ondersteunen. Ruim 40% van de opbrengst gaat naar de familie Knigge. 1 tasje kost 9,50 euro, 2 tasjes 19 euro etc. Geniet van bloemen die straks mogen bloeien.

Deze actie is aangemaakt door TFC Familie Knigge, voor Wilfred & Harriëtte Knigge

Steun en deel deze pagina met je vrienden en familie!

Koop prachtige bloembollen om het werk van de familie Knigge te ondersteunen. Ruim 40% van de opbrengst gaat naar de familie Knigge. 1 tasje kost 9,50 euro, 2 tasjes 19 euro etc. Geniet van bloemen die straks mogen bloeien. Bestellen kan ook door via deze link een bestelling door te geven.

  In augustus 2022 vloog Wilfred met materialen voor de bouw van een nieuwe school naar Yifki. Yifki ligt in de bergen op ongeveer 1000 meter hoogte en is alleen maar goed te bereiken door de lucht. Alhoewel er veel wolken zijn in de highlands en in de Yifki vallei lukte het om het vliegtuig binnen een uur op de airstrip van Yifki te laten landen. Direct kwamen er mensen aanlopen die hielpen om het vliegtuig uit te laden. Een nieuw schoolgebouw is hard nodig. Het huidige schooltje barst uit zijn voegen. We zijn blij dat we door uw bijdrage deze kinderen kunnen helpen aan goed onderwijs. Harriëtte is actief in de gevangenis van Wewak. Elke week mag ze erheen voor bijbelstudie en voor allerlei verschillende projecten. Het is prachtig mooi om te zien dat vrouwen hun tijd in de gevangenis willen gebruiken om bijvoorbeeld te leren lezen en schrijven. Er is ontzettend veel analfabetisme in dit land. Jacinta deelt: ‘ik heb mijn tijd hier in de gevangenis goed kunnen gebruiken. Ik kan nu lezen en schrijven. En ik kan mijn eigen kinderen nu ook leren lezen en schrijven!’. Door uw bijdrage kan de familie Knigge wonen en werken met de lokale bevolking, en meewerken aan hoop voor de toekomst.

Met deze actie steun je:

Internationale staf

Internationale staf