Overzicht alle acties

Maand lopen zodat vrouwen in Congo dat niet hoeven

Soms moeten vrouwen die te maken hebben gehad met seksueel geweld, wel een maand lang lopen om de juiste medische hulp te krijgen, in het Congolese Panzi-ziekenhuis in Bukavu. Ik wil een maand gaan lopen om geld op te halen voor deze vrouwen. Ik loop van 19 april t/m 18 mei 2024 het hele Pieterpad. Dwars door Nederland, 26 etappes van ongeveer 20 km, ruim 500 kilometer totaal. Mijn streven is 10 ambulancevluchten voor deze vrouwen. Geef jij ook?

Deze actie is aangemaakt door: DaandeWandel (Daniëlle van den Heuvel-Muis)

Steun en deel deze pagina met je vrienden en familie!

Ik ben Daniëlle en niet eens zo’n stoere wandelaar. Maar dat zijn de vrouwen waar ik voor loop ook niet. Die vrouwen hebben een onvoorstelbaar leed te dragen. Ze zijn verkracht of verminkt en vaak getraumatiseerd. Om geholpen te worden, moeten ze soms wel een maand lopen om vanuit afgelegen junglegebieden het ziekenhuis te bereiken. Dus dat is precies wat ik ga doen: een maand lopen, om geld op te halen voor deze vrouwen. Zodat zij verder kunnen met hun leven.

Een maand lopen voor MAF
Pieterpad van Pieterburen (Noord-Groningen) naar de Sint Pietersberg (Zuid-Limburg).
26 etappes van ongeveer 20 km per dag, ruim 500 kilometer totaal
19 april – 18 mei 2024

Je kan me sponsoren!
Met een zelfgekozen bedrag (voor je idee: € 24,- bespaart 4 uur lopen, € 240,- is één ambulancevlucht).
Door een dag mee te lopen (op een dinsdag of vrijdag) voor minimaal € 48,- per dag. Zorg dat je goede schoenen en conditie hebt. :)

Ik streef naar 10 ambulancevluchten voor deze Congolese vrouwen. Geef jij ook?

Post scriptum: Wauw, jullie hebben al zoveel gesponsord, ik ben dankbaar! Ik zou wel voor zoveel mogelijk vrouwen geld willen ophalen, dus kom op, we gaan voor 20 ambulancevluchten!
P.s. Opnieuw zo blij met al jullie giften. Hartelijk dank! Op naar de 40...!

Met deze actie steun je: