Overzicht alle acties

Van Zwijndrecht naar de Alpen voor MAF!

Wij gaan een spannende uitdaging aan: een fietstocht van Zwijndrecht naar de Alpen (Oostenrijk), een goede 900 km in 6 dagen, om geld op te halen voor MAF. MAF biedt cruciale hulp door middel van luchtvaart aan mensen in afgelegen en moeilijk bereikbare gebieden. Onze rit wordt niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook een kans om een verschil te maken in het leven van velen. Dit jaar richten we ons op het steunen van een piloten-gezin dat actief is in Centraal-Azië. Hun werk is volledig afhankelijk van giften, daarom willen we deze sponsorfietstocht houden! Elke donatie, groot of klein, brengt ons dichter bij ons doel en helpt het piloten-gezin in Centraal-Azië hun belangrijke werk voort te zetten. Het totale bedrag gaat rechtstreeks naar het steunfonds van dit gezin.   Bedankt alvast en wij fietsen voor je, om onze medemens te helpen! Joas en Gert

Deze actie is aangemaakt door: Gert-Jan van Strien

Steun en deel deze pagina met je vrienden en familie!

Wij gaan een spannende uitdaging aan: een fietstocht van Zwijndrecht naar de Alpen (Oostenrijk), een goede 900 km in 6 dagen, om geld op te halen voor MAF. MAF biedt cruciale hulp door middel van luchtvaart aan mensen in afgelegen en moeilijk bereikbare gebieden.

Onze rit wordt niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook een kans om een verschil te maken in het leven van velen. Dit jaar richten we ons op het steunen van een piloten-gezin dat actief is in Centraal-Azië. Hun werk is volledig afhankelijk van giften, daarom willen we deze sponsorfietstocht houden!

Elke donatie, groot of klein, brengt ons dichter bij ons doel en helpt het piloten-gezin in Centraal-Azië hun belangrijke werk voort te zetten. Het totale bedrag gaat rechtstreeks naar het steunfonds van dit gezin.

Bedankt alvast en wij fietsen voor je, om onze medemens te helpen!

Joas en Gert

Met deze actie steun je:

8e MAF tocht: Fietsen voor een piloot

8e MAF tocht: Fietsen voor een piloot