Overzicht alle acties

Would it help if I run? Oh, but my darling, what if you fly?

De longen uit je lijf rennen, hulp halen… Te laat… Je moet er niet aan denken toch? Dus daarom ren ik deze RUN, om samen meer medische vluchten mogelijk te maken! Het geluid van een vliegtuig, het lied van HOOP!

Deze actie is aangemaakt door: Marieke Pronk

Steun en deel deze pagina met je vrienden en familie!

WOULD IT HELP IF I RUN?

Afrika: uitgestrekte savanne, dichte  tropenwoud, droge woestijnwind. Hoe krijg je hulp bij een ziekte of ongeluk? Dagen lopen door de verzengende hitte of achter op een scooter over stoffige wegen of dwars door modderpoelen. Wat weegt zwaarder:  de ziekte of het risico om onderweg door rebellengroepen te worden overvallen? 

Nood aan de man, hulp is ver weg. 

OH, MY DARLING, WHAT IF YOU FLY?!

Of toch niet? In de glinstering van de zon duikt een vliegtuig op. Het geronk van de motor is te horen, als muziek in de oren. Een lied van hoop. Situaties die zich dagelijks afspelen in landen als Madagaskar, Tanzania en Liberia!

Ik doe daarom mee aan de Runway Run 2023. Op 22 september 2023 is het zo ver: ik ga 10 km rennen, zodat een ander niet hoeft te lopen, maar kan vliegen. Dat betekent dat ik vanaf vandaag hiervoor ga trainen met als doel minimaal € 1.000,- euro op te halen.

Met de Runway Run sponsorloop maken we samen meer dan 2.000 medische vluchten mogelijk. 

JOUW BIJDRAGE IS VAN WEZENLIJK BELANG!

SPONSOR JIJ MAF EN MIJ?

Met deze actie steun je:

Runway Run 2023

Runway Run 2023