Overzicht alle acties

Wij laten de bal rollen voor MAF

Deze actie is aangemaakt door tfc fam. Knigge , voor Wilfred en Hariëtte Knigge

Steun en deel deze pagina met je vrienden en familie!

Op vrijdag 21 april laten de leerlingen van de Dolfijn, de school voor Oekraïnse kinderen en de Gouden Emmer de bal rollen voor MAF. Nadat het startsignaal is gegeven zullen er maar liefst twee ballen de gehele schooldag rollend gehouden worden tijdens de koningspelen.
In de periode voorafgaand wordt er geld ingezameld voor sponsoring. Dat kan ook via deze site. Bij donatie komt het bedrag direct bij het werk van Wilfred en Harriëtte Knigge terecht. Op school hebben de kinderen een filmpje bekeken voor impressie van het dagelijkse werk van de familie Knigge. U kunt het filmpje zelf ook bekijken via deze link: https://wknigge.stackstorage.com/s/5DZgZE3A8yBxuW7V Meer info over het gezin en hun werk voor de MAF is hieronder te vinden.

Wij zijn Wilfred en Harriëtte Knigge. Samen met onze zonen Micha (2012) en Ruben (2015) wonen en werken we in Papoea-Nieuw-Guinea (PNG) als pilo­tengezin. In 2018 zijn we verhuisd van Arnhemland (Australië) waar we een jaar gewerkt hebben onder de Aboriginals, naar PNG. In dit bergachtige gebied brengt MAF praktische hulp, hoop, verbinding en het geloof aan de lokale bevolking. Wij wonen in Wewak. Dit stadje aan de kust in het noorden van PNG heeft ongeveer 30.000 inwoners. Vanuit Wewak bedient Wilfred de gehele Sepik provincie, ongeveer zo groot als heel Nederland. Hij deelt één Cessna Caravan met een MAF collega uit Wewak. Harriëtte gaat één keer in de week naar de vrouwengevangenis om de vrouwen te bemoedigen. Daarnaast is ze bij de kinderen en verzorgt het thuisonderwijs. De kinderen genieten van het buitenleven, de lokale en MAF-vriendjes. Meer informatie over en nieuwsbrieven van ons kunt u lezen op www.deknigges.nl.


Met deze actie steun je:

Internationale staf

Internationale staf